Autobelettering: dé kans om uw gezicht te laten zien

Uw bedrijfswagen is een geweldig middel om uw activiteiten te promoten. Een opvallende kleur, een mooi logo, een strakke belettering. Het zijn zaken die u helpen om op te vallen en uw concurrentie een streepje voor te zijn. Van Roekel Reclame in Kootwijkerbroek beschikt over een ruim bemeten werkplaats waarin we uw bedrijfswagen moeiteloos kunnen voorzien van elke vorm van belettering.

Van Roekel Reclame: van tekst tot full colour print

Autobelettering is er in alle vormen en maten. U kunt het houden bij een eenvoudige tekst of logo, maar wilt u écht uitpakken dan zijn onze ontwerpers en plakkers tot alles in staat. Wat dacht u van het volledig wrappen van uw bedrijfswagen met een prachtige full colour print? We gaan die uitdaging graag met u aan. Een telefoontje met een van onze ontwerpers is genoeg om dit in gang te zetten. U kunt ook gerust een keertje langskomen om onze faciliteiten voor het beletteren van uw bedrijfswagen te ontdekken.

Beletteren van bedrijfswagens doet u bij Van Roekel Reclame

Van Roekel Reclame heeft een ruime ervaring in het beletteren en beplakken van bestelwagens, vrachtwagens, busjes en trailers. Uiteraard brengen we uw ideeën graag tot uitvoering, maar onze ontwerpers denken ook graag met u mee als het gaat om een mooi concept en een opvallend ontwerp van de belettering van uw bedrijfswagen. We staan bekend om onze snelle service én onze uiterst concurrerende prijzen.
 

Roekle Reclame Logo