Aluminium Signs in alle uitvoeringen en maten

Aluminium is een materiaal dat vaak wordt toegepast in diverse vormen van signing en bewegwijzering. Het materiaal is zeer licht, uiterst sterk en zeer slijtvast. Bovendien heeft aluminium een zeer prettige en professionele uitstraling.

Bebording en beursmateriaal

Van Roekel Reclame in Kootwijkerbroek maakt voor een groeiend aantal klanten aluminium bewegwijzering en beursmateriaal. Opdrachtgevers kiezen voor Van Roekel Reklame vanwege een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. We kunnen dit zeer concurrerend aanbieden omdat we een eigen aluminium-werkplaats hebben waar we het hele productieproces in eigen beheer hebben. Dat maakt ons flexibel en slagvaardig.

Maatwerk in aluminium borden en bewegwijzering

Aluminium signing neemt een vlucht, vooral ook omdat het uitermate geschikt is voor maatwerkoplossingen. Van Roekel Reclame maakt aluminium borden en frames in elke gewenste maat, grootte en uitvoering. Zo passen we deze techniek toe op lichtbakken, (verlichte) zuilen, bewegwijzering, spandoekframes met lichtkoof, parkeerborden of reclameborden. Voor elke wens hebben we een gepaste oplossing.
 

Roekel logo aluminium sign